Despre mine

Bine ai venit in calatoria mea spre echilibru.

Sunt Ioana cred cu tarie in destin, intr-o randuiala a lucrurilor, in puterea universului, in vindecare, in bunatate, in iubire si in armonie cu tot ce ne inconjoara.

Insa, nu am crezut din todeauna. Acum nu an, nu m-as fi descris asa. „Despre mine” incepe cu mult timp in urma, inainte de a privi lumea cu sufletul, asa cum o fac acum. Incepe cu fiecare alegere, cu fiecare persoana, cu fiecare experienta, cu fiecare incercare trimisa de univers.  Am descoperit, pe rand, dar intr-un ritm alert si poate prematur, aspecte ce slefuiesc mintea si sufletul, de la cele mai simple si ordinare, precum inocenta copilului cu note mari la scoala, rebeliunea adolescentina, independenta tanarului adult, ghidarea parintilor ce iti iarta greselile, iubirea sincera a fratelui mai mic…la altele mai profunde si impactante, precum intalnirea sufletului oglinda, deceptia emotionala, boala si frica, trezirea si socul vis-a-vis de o societate nociva. Iar acum, descopar cele mai frumoase si inaltatoare aspecte ale existentei umane: pasiuni izvorate din adancul sufletului, vindecarea, fericirea ce vine din interior, iubirea de sine si de tot ce ne inconjoara, acceptarea, spiritualitatea, meditatia. 

 Tot parcursul meu de pana acum m-a ghidat spre echilibru, liniste, lumina in sufet. Si despre asta este blogul meu. Un drum catre gasirea de sine, prin experiente ce imbogatesc mintea si sufletul, locuri ce bucura inima, pasiuni ce inalta spiritul si obiceiuri ce rasfata trupul cu sanatate .

Te invit sa mi te alaturi !

 

 

Close