Pentru blat, ingredientele uscate se amesteca intr-un bol, iar cele umede separat. Se incorporeaza incet impreuna.
O tava de tort cu fund detasabil se tapeteaza cu ulei si faina, iar pe fund se pune hartie de copt. (daca aveti la indemana si doriti, puteti imparti compozitia in 3 tavi ca sa nu mai taiati apoi blatul. In acest caz, timpul de coacere va fi in jur de 20 de minute)
Blatul se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de aproximativ 30 de minute. Dupa acest timp, introduceti o scobitoare in mijlocul tortului. Daca aceasta iese curata, blatul este gata, daca nu, mai lasati 5 minute si incercati din nou.
Cand blatul este gata, il lasam putin sa se raceasca in forma, ca sa nu se rupa cand desfacem forma. Apoi il transferam pe un grijal de racire pana ajunge la temperatura camerei. Cand s-a racit complet, infasuram blatul in folie alimentara si il dam la frigider 2-3 ore. Daca doriti sa grabiti procesul, blatul se pate baga la congelator o ora. Blatul trebuie sa fie rece pentru a il putea taia bine.