Untul si crema de cocos se topesc la bain-marie. (daca faceti varianta cu ulei de cocos pe care am explicat-o in note si uleiul trebuie sa fie topit)
Toate ingredientele pentru crema, mai putin zmeura, se blendeaza pana la omogenizarea completa.
Blatul se scoate de la congelator. Turnam jumatate din crema, peste care presaram zmeura congelata, zdrobind cu mana. Turnam si cealalta jumatate de crema. Lasam la congelator min 3 ore sa se intareasca bine, preferabil peste noapte.
Prajitura se scoate de la congelator cu aprox 2 ore inainte de servire si se lasa la temperatura camerei sa capete o textura cremoasa. In frigider se poate scoate cu 4-5 ore inainte si se va decongela incet.
Prajitura rezista 2-3 luni la congelator. Este ideal sa o feliati si sa o re-congelati feliata, iar atunci cand aveti pofta de un dulce scoateti cate o bucatica. :D
ENJOY <3